Novi početak

Ništa u životu nije zabavno kao novi početak. Slažem se, jeste teško, ali je i zabavno, prizanećete. Ne želim da ovaj post bude suvo objašnjavanje zašto i kako, već ću malo pisati i uopšteno. Da li ste se nekada osećali kao da vas sa svih strana pritiska hiljade i hiljade tegova za koje prosto nemate snage? Naravno da jeste. Svi smo. Shvatate onda zbog čega je novi početak zabavan.

Dakle, zaboravite na sve. Apsolutno sve. Upamtite samo sebe. Sledite svoje snove, ispunite svoje želje. Zapitajte se malo čemu težite, koji su vam ciljevi. Jedini cilj koji sebi treba da postavite jeste da se vi sami dobro osećate. Izbacite iz života krpelje koji se hrane vašom energijom, te bezvezne ispijače pozitive. Izbacite iz života sve on što vas ne čini srećnim i zadovoljnim individuama. Tek onda ćete spoznati čistu, netaknutu sreću.

Novi početak, kod mene ovog puta i u smislu pisanja. Promenila sam adresu bloga. Za početak ću okačiti neke od starijih tekstova, neke koji su se pokazali kao vrlo prihvaćeni, a sebi ću zadati jedan zadatak. Svake nedelje ću petkom objavljivati po jedan tekst. Nekada će to biti neki opštiji tekst, nekada umetnički, ali svakako će jednom nedeljno izlaziti novi tekst. Bitno je stvoriti kontinuitet. Ovog puta želim da i vi koji čitate prihvatite svoju ulogu, pa mi slobodno možete pisati šta želite da čitate, svakako ću ispoštovati svaki zahtev. Unapred se radujem našem novom druženju.

Do petka,

Vaša Vještica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s