Vreme je za blogere: According to Vera

Blogovanje je nešto što zahteva mnogo posvećenosti i mnogo truda. Dobar blog mora biti estetski potpun. Pod tim podrazumevam da sadrži dobru fotografiju, da rečenice budu ispravne i lako čitljive, ali i da sam dizajn bloga prija oku. Takav je blog According to Vera, koji piše jedna divna, crvenokosa Vera.

Ovo je blog za koji se ne sećam kako sam tačno došla do njega, ali znam da sam definitivno od prve posete nastavila da pratim. Vera je strukovni inženjer primenjene fotografije, pa sve svoje tekstove upotpunjuje autorskim fotografijama. Na taj način uspeva da prenese pravu poruku i svoju misao. Njene reči su divne, vidi se da je načitana i elokventna, te je zaista uživanje čitati njene tekstove.

fghghjkl
Screenshot početne stranice bloga.

Smatram da jedan blog mora imati čitav spektar tema, a kod Vere na blogu ćete naći baš to. Njene teme su u uskoj vezi sa njenim senzibilitetom i prosto je lako uočljivo da svojim tekstovima posvećuje mnogo pažnje i u njih ulaže mnogo truda. Meni su jako zanimljivi tekstovi u kojima se bavi stvarima koje možemo napraviti same. Uz sve to idu fotografije sa postupkom izrade, što zaista predstavlja jedan potpun blog post.

Na blogu možete pronaći recenzije šminke, izveštaje sa divnih putovanja, fotografije Vere Dimov, modne postove, ali i tekstove o zdravlju. Predlažem da pročitate OVAJ tekst, u kome je Vera navela 50 činjenica o njoj, a to je jako dobar način da je upoznate.

Neću vas više gnjaviti, već predlažem da posetite blog According to Vera i sami se oduševite. Pišite mi da li ste do sada pratili Veru i da li vam se dopada ovakva preporuka.

Vaša Vještica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s