Vreme je za blogere: According to Kristina

Kada sam objavila tekst o knjiškom tagu, navela sam blog na kom sam pronašla pitanja. Toliko sam se oduševila blogom u celini – tematikom, dizajnom i tekstovima, da sam ga stavila na vrh liste blogova o kojima ću vam pisati. Jedna divna Kristina vam piše na blogu According to Kristina.

Blog sam pronašla u nekoj od grupa blogera na Fejsbuku. Od tada svakog dana iščitam po nekoliko tekstova, pronalazim se i primenjujem savete koje Kristina daje. Inspirisala me je da napravim novi baner sama, da uredim blog i podignem ga na jedan ozbiljniji nivo što se tiče dizajna. I vrlo sam zadovoljna konačnim izgledom.

Kristina se bavi različitim temama i to je ono što me je oduševilo na prvu loptu. Ona je student ekonomije, svestrana je – voli da piše, operu i knjige, bavi se marketingom. Takvi ljudi su esencija današnjeg društva. Blog je ispunjen uglavnom njenim fotografijama i vrlo je malo tuđih fotografija, što je zaista odlika jednog jako dobrog bloga. Blog je uređen minimalistički i to baš prija oku čitalaca.

untitled
Printskrin bloga.

Kategorije na njenom blogu su pažljivo odabrane i veoma inspirativne. Na blogu možete pronaći savete o izboru karijere, zatim tekstove koji vam pri tome mogu pomoći, a zatim i pomoć pri organizovanju svog vremena. Upravo je ova tema čini autentičnom – njom se bavi na pravi način, a čini mi se nam to baš nedostaje u blogerskoj zajednici. Putopisi sa njenih putovanja odvešće vas u najdivnije krajeve sveta koje je posetila, čitajući ćete se osećati kao da ste upravo na tom mestu.

Tekstovi u kojima se bavi stilom i načinom života, odnosno razmišljanjima o životu i sitnicama koje nas čine srećnim i zadovoljnim ljudima su prosto odlični.

Međutim, ono što me je potpuno pomerilo sa mesta i pomoglo mi da shvatim da je Kristina jedan odličan autor, jesu tekstovi kojima ona pomaže čitavoj blogerskoj zajednici. Njeni saveti o blogovovanju su zlata vredni. Zato vas ja više neću daviti, nego vas ostavljam da uživate u čarima Kristininog bloga.

Vaša Vještica

 

10 thoughts on “Vreme je za blogere: According to Kristina

  1. Ovo je nešto najdivnije što je iko napisao o meni. Mnogo, mnogo sam zahvalna i drago mi je što neko ceni moj trud. Dizajn bloga ti je super! Samo tako nastavi! ❤ (Hvala i na lepim rečima u komentarima)

    Liked by 1 person

  2. I ja je pratim, neverovatno mi je nekad kako objavi tekst baš na temu o kojoj razmišljam, kao i to što nema još više pratilaca, jer zaista ima šta da ponudi. Srećno u daljem radu obema 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment