Drugi rođendan bloga – GIVEAWAY!!! #2

Dragi moji čitaoci,

Neću dužiti i neću se patetično zahvaljivati – s obzirom na to da postojite, ja dobro radim svoj posao, a to me samo čini ponosnom!

U znak zahvalnosti, a u saradnji sa Helenesse radionicom, koja se bavi proizvodnjom i prodajom šumećih kupki, spremila sam vam mali znak pažnje. Kada bih mogla da poklonim svakom od vas po nešto, uradila bih to, no i sami znate da je malo neizvodljivo.

Ovaj rođendanski paketić sadrži šumeće kupke kojima sam ja oduševljena i želim da ih podelim sa vama, tester Burra BB kreme dark i tester kreme za područje vrata, dekoltea i grudi (što je najnoviji Burrin proizvod), zatim Avon Big and Multiplied maskaru i Golden rose Liquid Matte Lipstick 10.

Šumeća kupka u obliku bundeve služi za piling stopala ili celog tela – sadrži arganovo, kokosovo, bademovo i ulje makadamije. Uputstvo za upotrebu nalazi se na deklaraciji proizvoda. Druga kupkica, odnosno ova u obliku lale je sa kafom i ona je iz anticelulit programa, sadrži ulja ruzmarina, limuna, bršljana, đumbira i može se koristiti protiv celulita, ali i kao piling za celo telo. Žuti cvet je za piling ruku i sadrži kokosovo, bademovo i ricinusovo ulje. I na kraju, četiri male šumeće kupke su piling za lice, sadrže kokosovo, bademovo i nevenovo ulje i pomažu kod najrazličitijih problema sa kožom lica. Uputstvo za upotrebu i detaljna specifikacija proizvoda nalaze se na deklaraciji na samom proizvodu. Osim što izgledaju lepo, ove šumeće kupke su izuzetno zdrave i ručno su pravljene, od prirodnih sastojaka.

Avon Big and Multiplied maskaru koristim još od marta, odnosno od kada se pojavila u kataloškoj prodaji. Ovo je jedina Avon maskara koja mi odgovara i ne smeta mojim očima, a četkica je baš onako kako ja volim, zato sam odlučila da vam poklonim baš nju.

Kada su mi stigli Burra proizvodi, dobila sam i ove testere, pa sam ih odvojila za vas – možete da probate, a onda ih kupite u Lilly drogerijama.

Poslednja stavka – mislim da je sasvim jasno zašto poklanjam čuvenu Golden Rose desetku. Teško se može nabaviti, a u mojoj lokalnoj parfimeriji je ima, stoga zaista želim da nekog usrećim ovim fenomenalnim ružem.

20161031_134933

PRAVILA:

  1. Lajkujte stranicu Priče jedne veštice na Fejsbuku;
  2. Zapratite @sumece_kupke na Instagramu (ko nema Instagram, može ih lajkovati na Fejsbuku klikom OVDE);
  3. Ostavite komentar ispod ovog teksta, a OBAVEZNO napišite sa kog Fejsbuk/Instagram profila ste lajkovali/zapratili.
  4. Giveaway važi samo za Srbiju, nažalost.
  5. Giveaway traje do 02.11. u ponoć, odnosno do srede u ponoć. Ako pobednika ne objavim istog momenta, objaviću u četvrtak ujutru. SREĆNO!

Vaša Vještica

 

34 thoughts on “Drugi rođendan bloga – GIVEAWAY!!! #2

  1. Draga, još jednom, želim mnogo srećnih i berićetnih blogo godina. ❤
    P.S. Ubi se tražeći tu desetku. 🙂 Videh i ostale boje kad si postavila tekst, i tamno crveni me zove. 😀

    Instagram – catherine_totallyrandom

    Liked by 1 person

  2. Srećan rodjus i još puno lepih i dobrih godina ti želim. Što se tiče ovih malih slatkih šumećih lepota mogu slobodno reći oduševljena sam.
    Fb Dragana Kovacevic
    Ig warriorwomendk

    Like

  3. Cestitaaaam 🎉🎉🎉
    Da slavis jos dugi niz godina a ne samo dve 😊
    Instagram: dejanica92
    Facebook: Dejana Lapcevic
    😘

    Liked by 1 person

Leave a comment