Vreme je za blogere – DARE TO WEAR

Blog o kom vam danas pišem je jedini čiju autorku poznajem i lično. I mogu vam reći – radeći na svom blogu, Katarina prenosi svoju divnu, divnu energiju i sve ono što možete pročitati na blogu DARE TO WEAR jeste upravo ona. Malo se ko može usuditi da napravi onako smele kombinacije, a ona to radi perfektno.

untitled

Sam blog je prvenstveno bio modni blog, a Katarina je jedna od prvih modnih blogerki u Srbiji uopšte. U razgovoru sa njom, prepoznala sam ambiciju i ono čemu teži. Ona ima jasan cilj, stoga uopšte nije čudno što njen blog gradacijski napreduje iz godine u godinu. Za oko je pravi melem videti jedan blog koji ima već ozbiljan staž i ozbiljne saradnike.

Ono što me posebno oduševljava jeste tematska raznovrsnost. Osim fantastičnih modnih postova, neverovatno zanimljivih odevnih kombinacija, Katarinin blog se bavi lepotom, zatim lajfstajl temama i fotografijom. Preporučujem vam da blog otvorite i krenete sa pregledavanjem postova – sigurna sam da se ne možete zaustaviti. Zapravo, ovaj blog polako postaje jedan ozbiljno dobar portal.

Ono što mene najviše oduševljava jeste činjenica da je Katarina apsolutno sve postigla sama, svojim trudom, radom i ljubavlju prema blogovanju i modi. Ona je d0kaz da svojom upornošću možeš da izgradiš sebi sve što poželiš. Iako smo se složile da je danas u blogovanju zaista važno da imaš određenu pomoć, kod nje to nije bio slučaj. Ona je radila onako kako ju je srce vodilo i danas vodi jedan ozbiljno dobar blog.

Uživajte u pretraživanju ovog autentičnog mesta na Internetu i usudite se da ponesete njene smele kombinacije!

Vaša Vještica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s