Vreme je za blogere: Eclectic by choice

Na blog se vraća jedna rubrika koju ste jako voleli, s tim što se ovog puta neću obavezati da pišem svake nedelje, već ću jednom mesečno izbacivati preporuku bloga koji pratim. U februaru će to biti jedan veoma zanimljiv blog, još zanimljivije autorke.

untitled

Eclectic by choice je blog čija je autorka Ana Tešić. Otkrila sam blog kada je Ana snimila video sa Milicom (Bamby’s beauty lab) i od tada pratim i blog i autorku na Instagramu. Oduševljena sam činjenicom da je Ana doktorirala na Filološkom fakultetu u Beogradu, mislim da je italijanski jezik u pitanju (ispravi me, Ana, ako grešim). Meni je to dokaz da se čovek jednako može baviti naukom i nečim što voli i ispunjava ga van posla.

Blog Eclectic by choice je na engleskom jeziku, što ga čini popularnim van granica naše države. Potrebna je velika hrabrost i ozbiljno poznavanje engleskog jezika da bi se neko usudio na tako nešto, a Ana to radi izvanredno. Rečenice su divne – gramatički ispravne, stilski obojene. Ipak, za jednog filologa to uopšte nije čudno.

ana-tesic
Fotografija preuzeta sa Instagram profila @eclecticbychoice.

Na blogu možete pronaći različite teme – preko lepote i mode do načina života, a ja uživam u čitanju tekstova iz svih kategorija. Kako samo ime bloga kaže, videćete nevrovatne spojeve najrazličitijih stilova. Ipak, tako nešto ne može svako da iznese i mislim da velkog udela u tome ima Anina autentičnost i hrabrost da spoji nespojivo. Sa primetnim retro elementima, obojen različitim, živim bojama, ovaj blog je nešto što pratim svakodnevno.

LINK DO BLOGA

INSTAGRAM PROFIL @eclecticbychoice

Vaša Vještica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s