Kanal meseca: Milicina mama

Kako vreme prolazi, sve je više Jutjub kanala na srpskoj sceni. Neki su dobri, neki manje dobri, a neki su odlični. Kanal o kom vam danas pišem je potpuno drugačiji od onoga o čemu sam ranije pisala. Milicina mama je Jutjub kanal koji je dokaz da ukoliko nešto zaista želiš, ne smišljaš izgovore, već to i stvaraš.

Mislim da je jako dobro da se pojavljuju ovakvi kanali. Jovana Latas Viorikić je toliko prirodna, spontana i lepa. Isprva mi je bolo oči ovo MiliCina (profesionalna deformacija), a onda sam shvatila zašto ona želi da to tako ostane i sasvim mi je u redu da bude tako. Prosto svako plasira ono što želi i da je slovo c zamenila slovom č, ne bi to bilo to.

untitled

Na Jovaninom kanalu možete pronaći sve što vas interesuje – ona recenzira različite proizvode, a najvažnije od svega je što preporučuje dosta dobrih proizvoda iz drogerija. Njena angažovanost je nešto najdivnije na svetu – ona se trudi da o svakom popustu, povlastici ili akciji obavesti svoje pratioce. Mislim da je to posebno značajno za nas mejkap džankije koji moramo sve da imamo, pa da makar manje novca potrošimo.

Ne može svako imati taj senzibilitet da bi uspešno vodio Jutjub kanal, a Milicina mama to svakako ima! Jovana je svoje pratioce kupila svojom spontanošću i pozitivnom energijom, a njene rečenice su takve da u potpunosti drže pažnju. Aktivna je, trudi se da sve informacije prenese, a uz to putem medija kakav je Jutjub prenese i svoje divno raspoloženje i pozitivnu energiju.

Vaša Vještica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s