Youtube kanal meseca: Ena Luna

Krajnje je vreme bilo da kao stalnu mesečnu temu uvedem predstavljanje zanimljivih Jutjub kanala. Isto tako, sada je pravo vreme da vam predstavim kanal jedne divne Ene. U Srbiji postoji već ozbiljan broj Jutjub kanala, ali se sasvim istančano mogu izdvojiti oni koji su kvalitetni i oni koji to nisu. Kao neko ko prati domaću Jutjub scenu već dugo, dajem sebi pravo da izdvojim kvalitetne kanale i o njima vam pišem na mom blogu, uputim vas da ih pogldate ukoliko već niste i da na taj način pomažemo jedni drugima.

hgjfkjdkxm

Ena Luna je kanal koji se bavi lepotom u pravom smislu te reči. I sama Ena je prelepa, a sve ono o čemu govori vas uvek nekako asocira na nešto lepo. Kada pomislim na njen kanal, uvek zamislim spektar najlepših boja. Ono što mi se najviše sviđa kod nje je to što će ona najiskrenije govoriti o manama high end proizvoda za šminkanje, ali će isto tako u svoje favorite staviti drogerijski puder koji košta 500 dinara. Dakle – iskrenost je meni vazda na prvom mestu bila i kada je prepoznam kod ljudi to me kupi na prvu loptu.

Ne može se svako baviti Jutjubom, to su već upamtili i vrapci na grani. Ena ima tako divan potencijal, da bih ja zaista volela da je u budućnosti vidim da se full time bavi ovim poslom. Harizmatična je, spontana i ume da održi pažnju. S obzirom na to da sam oduševljena njenim stilom i oblačenja i šminkanja, sve je to ispunjeno najrazličitijim bojama, a opet umereno i sofisticirano, vidim je u budućnosti kako kreira svoj brend šminke i garderobe. Tačno mogu da zamislim kako bi to izgledalo, s obzirom na njen osećaj za lepo.

Govoriti o Eni, a ne spomenuti Gorana i Zorana je apsolutno besmisleno. Ostavljam vam linkove ka tri videa koje je Ena snimila sa njima. Bukvalno sam vrištala od smeha dok sam gledala. Toliko pozitivne energije i ta vrsta humora vas mogu samo oduševiti.

Ena će uskoro postati mama, pa verujem da će se i na samom kanalu baviti tim temama, što je svakako veliki plus, jer je takvih kanala zaista malo na našoj sceni. S druge strane, iako još uvek nisam mama, verujem da mamama znači da čuju iskustva onih drugih, makar da bi samo odahnule i smirile sebe ukoliko misle da nešto slučajno pogrešno rade.

Ostavljam vam linkove ka Eninim profilima i preporučujem da je OBAVEZNO zapratite na Instagramu, tamo je žurka u lajvovima.

YOUTUBE

FACEBOOK

INSTAGRAM

Vaša Vještica

***Fotografije su preuzete sa Eninog Instagram profila.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s