Golden Rose – utisci o novitetima

Na samom početku bih vam se odmah izvinila, ali ovo će biti jedan kilometarski post. Naime, dugo sam razmišljala na koji način je najbolje predstaviti šta se sve to novo od brenda Golden Rose nalazi u drogerijama i onda mi je sinulo da ja uvek volim da sve nove proizvode vidim na jednom mestu.

PROIZVODI ZA LICE

Golden Rose CC cream Violet

Ono što je novo u paleti GR proizvoda, a namenjeno je čitavom licu jesu korektivne kreme, ili tzv. CC kreme. Nikada nisam pre koristila kreme ovog tipa, međutim baš mi je nedostajao dobar prajmer za lice, a kako na samom proizvodu stoji da se može koristiti i za to, odlučila sam da isprobam i oduševila sam se! E sada, ako sam dobro shvatila GR je izbacio više vrsta tih korektivnih krema, a meni je zapala ljubičasta koja neutrališe žute pigmente u koži i svetlu kožu čini ujednačenom. Ja nemam mnogo žutih pigmenata u koži, ali mi zaista ujednači ten, koža dobije onaj zdravi sjaj i pruži odličnu podlogu za dalje šminaknje.

20170824_155604_Fotor.jpg

GR Face Crayon

GR nas je vrlo pametno opremio proizvodima za kremasto konturisanje lica. Međutim, ja sam verni fan praškastih proizvoda i moram priznati da mi je malo teže da radim sa ovim olovkama. U mom paketu su se našle: GR Color Correction Crayon (54) za neutralisanje braon pigmenata, zatim GR Concealer & Corrector Crayon (03) i GR Contour Crayon (21). Nažalost, zbog mog jako svetlog tona kože, ovi proizvodi mi ne odgovaraju u potpunosti što se boja tiče. Tačnije, nemam braon nepravilnosti na koži koje bih morala da neutrališem korektivnom braon olovkom, pa sam nju prosledila mami i odlično se ponaša sa podočnjacima. Korektor je, nažalost, pretaman za moj ten, ali se odlično ponaša kada ga nanesem ispod pudera za prikrivanje sitnih nepravilnosti. Kremasto konturisanje sam prvi put radila sa ovom GR olovkom i dopalo mi se kako izgleda. Ipak, sadrži taj neki narandžasti pigment koji nikako ne odgovara mom tonu kože, ali kada sve to setujem praškastim proizvodom lepo izgleda.

20170824_155242_Fotor.jpg

Četke za nanošenje proizvoda

GR nas je obradovao sa tri nova proizvoda za nanošenje šminke. Dobila sam prvu ovalnu četkicu koja je odlična za utapkavanje korektora i vrlo zgodna za to jer je mala i može se prići sa svih strana. Kabuki četka za konturisanje meni služi za nanošenje bronzera tek toliko da utoplim lice i odlično se ponaša. Međutim, treći proizvod je onaj o kom ne znam šta bih rekla. Naime, GR je izbacio svoj SiliSponge. Ja sa njim nisam uspela da se snađem. Ostavljao mi je baš onaj kejki efekat na koži, a sa tim se baš borim. Probaću da mu nađem namenu, ali ako mene pitate – pre bih koristila klasični sunđerčić nego silikonski.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

PROIZVODI ZA OČI

Maskare

Moram priznati da je ovo možda i najveće oduševljenje za mene. Nikada pre nisam koristila GR maskare, a sada sam očarana. Za jedan drogerijski brend, maskare su urađene ODLIČNO. Ako se sećate mog posta o omiljenim maskarama, ove tri GR koje sam dobila su ih apsolutno porazile. Nove maskare koje brend plasira su GR False lashes mascara, koja ima silikonsku, ali odličnu četkicu. Izvlači trepavice skoro perfektno i radi baš ono što navodi sam proizvođač, daje efekat veštačkih trepavica. Druga je iz iste linije, GR Smokey Lashes mascara i ima četkicu kakvu najviše volim. Odlična je. Treća je GR Lash Plumping mascara sa vrlo sličnom četkicom kao i druga navedena. Takođe svoj posao radi odlično. Prve dve imaju neodoljivo dobru ambalažu.

20170816_151004_Fotor

GR Stylist Duo Liner

GR Stylist Duo Liner je ajlajner u olovci i ima dva kraja. Jedan je kao klasična četkica, drugi na vrhu ima kuglicu. Ja sam neko ko je aposlutno nevešt sa ajlajnerom, međutim ja sam uspela da izvučem fino i to sa ovim krajem sa kuglicom. Brzo se suši, nema preslikavanja i dugotrajan je.

20170824_160019_Fotor

Lakovi za nokte

Što se tiče lakova za nokte, u pitanju su samo nove boje već postojećih linija. Tako sam dobila tri boje iz Ice Chic kolekcije (105,118,119) i Color Expert (129,130,131). Tekstura im je klasično dobra, boje su divne i prilično su dugotrajni čak i bez nadlaka.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

PROIZVODI ZA USNE

GR je ovog puta plasirao veliki broj novih proizvoda za usne. Mislim da je apsolutno suvišno govoriti o kvalitetu i formulama, već smo se uverili da su zaista odlični. Ja se kunem u tečne mat ruževe, ali i neki novi proizvodi koje sam dobila su se već odlično pokazali.

GR Matte Lipstick Crayon

Ovo su GR Matte Lipstick Crayon koji su već u prodaji, ali je GR plasirao neke nove boje i obe koje sam dobila su predivne. Nežne, baš onako za svaki dan. Neke od novih boja nose brojeve 27 i 28 (ima ukupno 8 novih nijansi). Broj 27 je toplija, sa nekim narandžastkastim nude tonom, dok je broj 28 hladnija i skoro u boji samih usana, pa je baš odlična za momente kada želimo da naglasimo oči.

20170816_151303_Fotor

GR Lip Marker Ultra Lasting Color / GR Dream Lips Lipliner

Nešto potpuno novo jeste GR Lip Marker Ultra Lasting Color. Moram priznati da je ovo nešto prilično autentično za jedan drogerijski brend i ponaša se odlično. Prilično je vodenkaste strukture, ali se ponaša odlično na usnama. Zaista je dugotrajna boja za usta, a nemate utisak da imate ikakav karmin. Toliko je lagano da moram da se pogledam u ogledalo da bih se setila da li sam uopšte stavila nešto na usne. Jedina mana je što se ne može lepo naneti ukoliko su usne isušene ili ispucale. Paleta boja je vrlo zanimljiva, a moj marker je broj 104. Uz njega vam ostavljam i fotografije olovke za usne broj 530. Jako je dobra za ivice usana u kombinaciji sa ovim markerom. To je takođe važno, morate usne oivičiti nekom olovkom pre nanošenja markera, baš zbog njegove vodenkaste strukture.

20170816_151353_Fotor

Smart Lips Moisturising Lipstick

Ovo je karmin koji nije u kutijici za karmin, već u malo drugačijoj ambalaži i zaista je divan. Ima sjajnu završnicu i nekako mislim da će mi biti odličan za zimu, kada krenu praznici. Dugotrajan je, skida se ravnomerno, ali boja zaista dugo ostaje. Ultimativni test mu sprovodi moja mama koja ga nanese ujutru oko pola 7 i kada oko pola 3 dođe s posla, i dalje ima karmin na usnama. Ja imam tri boje, a to su 04, 08 i 14.

20170824_155421_Fotor.jpg

GR Longstay Liquid Matte Lipstick

Moj apsolutni favorit među GR proizvodima su tečni mat ruževi. U njihovu fenomenalnu strukturu i dugotrajnost smo se već uverili, pa mi je zadovoljstvo što sam dobila još tri nove nijanse za isprobavanje. To su 23, 25 i 26. U prodaji će se naći čak 9 novih nijansi, a ove koje sam ja dobila su zaista kao da sam ih sama birala. Broj 23 je toplija verzija broja 10, koji sam takođe dobila u mini pakovanju, a opet ima tu dozu hladnoće u sebi koja je čini veoma zanimljivom. Ja zaista obožavam taj sivkasti, hladni momenat na usnama. Broj 25 je čokolada braon boja i zaista tako i izgleda. Kako uživam u tamnim bojama na usnama, ova mi baš prija. Broj 26 je izuzetno tamna burgundy boja i obožavam je! Sa njom sam uradila ultimativni test – nanela je oko 19h i otišla na rođendan. Ovo je bio poseban rođendan, pa smo umesto torte jeli čorbu koju smo sami napravili i moj karmin je sve to preživeo, jedva se skinuvši na unutrašnjem delu usana i to jedva primetno. Dakle, ne desetka za ove ruževe, već jedna stotka kao vrata! (U lokalnim praškarama mogu se naći i za 350-400 dinara, u Liliju su oko 500.)

20170816_151228_Fotor

Ispisala sam vam cene za one proizvode za koje se znaju, a verujem da su se već i pojavili u radnjama (znam da ih u Liliju još uvek nema, ali sam sigurna da ih ima u lokalnim praškarama), pa možete proveriti cene za one proizvode za koje ja cene, nažalost, nemam. Svakako, znamo da je GR sa cenama sasvim korektan, a ako mene pitate, neretko se desi da dobijemo proizvod daleko kvalitetniji od simbolične cene.

Da li ste isprobale nešto novo od brenda Golden Rose? Da li ste ikada koristile njihove proizvode? Kakvi su vam utisci?

Vaša Vještica

 

4 thoughts on “Golden Rose – utisci o novitetima

  1. Od njihovih proizvoda sam koristila samo karmine,često mi se desilo da bezveze uzmem neki jer je toliko jeftin a boja mi se dopadne,bez da očekujem neki kvalitet.Medjutim oni su prilicno pristojnog kvaliteta,dugotrajni su i za tu cenu zaista su dobri.Ovu CC kremu bih mogla da probam,puder ne koristim već samo BB kremu Alverde pa me zanima kakva je ova GR…

    Liked by 1 person

    1. Da, iznenađujuće su poboljšali kvalitet. 😊 CC krema se meni pokazala jako dobrom, čak i sama fino ujednači ten. Postoji nekoliko različitih CC krema, pa vidi koja ti najviše odgovara. 😊

      Like

Leave a comment