INGLOT – Da li vredi?

Još jedan od brendova koji je podržao Naissus Blogger Fair okupljanje bio je Inglot. Moram priznati da je podrška ovog brenda za mene bila posebna čast. Naime, Inglot je jedini high end brend koji se može kupiti u Nišu. Svoj štand imaju u studiju Jelene Đorđević, koja stoji i iza brenda Lines Lashes, o kom ćete uskoro čitati više na mom blogu, s obzirom na to da se bliže slavlja i praznici, pa je uvek lepo opčiniti pogled veštačkim trepavicama.

Inglot je svakoj od nas pripremio po jedan tečni mat ruž, zatim olovku za usne i ajlajner u crnoj boji. Zaista sam se radovala isprobavanju ovih proizvoda, posebno ajlajneru, zato što je vrlo poznato da je to, ako ne i najbolji, onda jedan od najboljih ajlajnera na tržištu u Srbiji.

INGLOT HD Lip Tint Matte

DSCN4986_Fotor

Tečni mat ruž dolazi u kockastom, luksuznom pakovanju. Namerno to spominjem zato što su me sve Inglotove ambalaže oduševile. U toj bočici je smešteno 5,5ml ruža, što je, čini mi se, standardna količina kada su tečni ruževi u pitanju. Ja sam dobila broj 15, ali su moje koleginice dobile sve različite boje, tako da je i spektar boja vrlo širok. Da sam sama birala boju, ne bih ovako dobro izabrala. Topla ljubičasta sa ciklama tonom u sebi, nekim bordo podtonom, a opet vrlo tamna i zatvorena. Tekstura ruža je nešto ređa od one na koju sam navikla, pa mi se desi da moram da stavim i drugi sloj ne bih li dobila punu pigmentaciju. Ono što je dobro jeste da se ruž nimalo ne skuplja, koliko god slojeva ja stavila. Ravnomerno se skida, ali je prilično dugotrajan. Počne da se skida tek nakon nekoliko sati i to samo u unutrašnjem delu usana, ako nešto jedem ili pijem.

INGLOT Lip Pencil

DSCN4987_Fotor

Olovka za usne me je apsolutno oduševila, iako je moja u boji koju do sada nikada nisam nosila. Naime, ona je toliko lepo i elegantno urađena da lepo izgleda i kada mi samo stoji na stalku sa ruževima. Tako je napravljena da se sama reže, s obzirom na to da je u metalnoj ambalaži. Ima 1,8 grama. Ono što je najbolje u vezi sa ovom olovkom jeste činjenica da se može koristi i kao olovka za oivičavanje usana, ali i kao ruž preko celih usana. Na prvi potez mi se učinila suvkastom, međutim tekstura joj je takva da odmah ostavlja matirani trag, ali se vrlo lepo razmazuje i nanosi na usne. Moja je broj 11, narandžasta, ali vrlo neutralna boja. Do sada nisam uzimala takve boje misleći da mi neće lepo stajati, međutim ova mi je pokazala da itekako treba da ih kupujem i nosim.

20171203_172127_Fotor

INGLOT Eyeliner Gel

DSCN4983_Fotor

Moram priznati da je Inglot ajlajner proizvod o kom sam najviše slušala od ovog brenda. Gde god da je bio spomenut, okarakterisan je kao jako dobar, odličan ajlajner. I ja to zaista samo mogu potvrditi. Naime, ja sam sa ajlajnerima vrlo nevešta. Pre par meseci mi je Brana pokazala trik kako da ih nanosim, ali opet to nije bilo to. Međutim, s obzirom na to da se ovaj ajlajner nalazi u teglici, mora se nanositi četkicom. Taj princip meni već uveliko olakšava nanošenje ajlajnera, tako da je ovaj došao kao spas. Trenutno mi se jako dopada kako mi ajlajner stoji, a ovaj je i jako pigmentovan, ne razmazuje se, brzo se suši i vrlo teško skida, što je jako dobro kada nam je potrebna dugotrajna šminka. Mi smo dobile klasičan crni, broj je 77, međutim ja sam na njihovim stranicama videla divne boje ajlajnera i sada želim sve da ih probam!

20171203_172651_Fotor.jpg

Dakle, malo je reći da sam INGLOT šminkom oduševljena. Još je veća moja radost činjenica da mi svi proizvodi koje sam dobila odgovaraju, da sam ovu recenziju vrlo objektivno napisala i da je INGLOT kao brend odabrao baš mene i moje koleginice iz organizacije za saradnju. Znam da je u pitanju brend koji radi sa vrlo uskim krugom blogera, a u razgovoru sa Jelenom Đorđević saznala sam da je to brend koji ne bira saradnike po broju pratilaca, već po kvalitetu rada blogera. Zato ovaj brend kod mene dobija još veći plus. I naglasiću ponovo, čast mi je sarađivati sa takvim brendom i Jelenom Đorđević, koja je njihov distributer za južnu Srbiju. Obavezno posetite Fejsbuk stranicu njenog STUDIJA, postoji mogućnost onlajn poručivanja i isporuke na kućnu adresu.

Da li koristite INGLOT šminku? Kako ste zadovoljne ovim brendom? Jeste li isprobale neki od proizvoda o kojima sam pisala? Šta biste mi još preporučile da probam?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s