Trend it up i Alverde – Da li vredi?

S obzirom na to da u mestu kom živim nema DM drogerija, a da nisam baš tako često išla u Niš, nekako nisam ni stigla da kupim nešto od brenda Trend it up od kada je stigao u Srbiju. S druge strane, Alverde sam koristila odavno i divna mi je priča da je to brend koji se pravi od isključivo prirodnih sastojaka.

Trend it up Sheer Nude tečni puder i Skin Supreme Compact Powder

DSCN5007_Fotor.jpg

Nekako uvek imam omiljeni proizvod za šminkanje i onda često taj brend i forsiram. Ipak, kada je reč o tečnom puderu tu nemam nikakvu konstantu. Kako jedan potrošim, tako uzmem neki drugi i još uvek nisam pronašla savršen puder za moj tip kože. Zato sam vrlo pažljivo isprobala ovaj koji sam dobila od DM drogerije. Čim sam videla u nazivu da je u pitanju Sheer Nude, pretpostavila sam da će biti pogodniji za suvu ili normalnu kožu lica. Ja imam izrazito masnu T zonu zbog hormonskog disbalansa i trenutno nijedna podloga ni puder ne mogu da srede to u potpunosti. Ovaj tečni puder je pre svega jako lepe teksture, nije preterano gust, čak je i dosta redak, ali ima dobru pokrivnu moć. Može se nadograditi, ali moje lice ga ne trpi u dva sloja. Ono što je najvažnije, daje jako svež i prirodan izgled licu. Kada ispod nanaesem odgovarajuću matirajuću bazu (pisaću vam o dve koje sam skoro isprobala vrlo uskoro), onda se ne prosija tako brzo, a taj problem sa mojom T zonom, koji god da su puderi u pitanju, rešavam jedino blotovanjem. Moj puder je broj 020 i mislila sam da će mi biti pretaman. Naprotiv, jako lepo se boja uklapa sa mojom prirodnom bojom kože.

DSCN5006_Fotor

U kombinaciji sa kompaktnim Skin Supreme puderom, koji je isto broj 020, ponaša se zaista divno. Moram priznati da sam se do sada klela isključivo u Rimmel Stay Matte kompaktni puder, ali korišćenje ovog mi je promenilo mišljenje. Naime, Stay Matte sam uvek uzimala transparentni, dok je ovaj Trend it up u boji, i to boji koja savršno odgovara mom tenu. Vrlo lepo matira i usporava prosijavanje moje problematične i famozne T zone.

DSCN5004_Fotor

Trend it up Ultra Matte Lipstick

Da, ja sam manijak kada su ruževi u pitanju. Uvek mi neka boja fali. Da mi neko da celu liniju nekih ruževa, opet bi mi baš neka nijansa falila. Tako mi je ovaj Trend it up mat ruž baš falio, i to ova divna boja, neka zagasito nude, skoro sivkasta, broj je 473. Te nijanse obožavam i vrlo ih rado nosim uz neku jaču šminku na očima. Ovaj karmin se ponaša jako fino. Ostavlja taman dovoljno boje za dnevnu varijantu, a može se pojačati i za večernju. S obzirom na to da je jako kremast, skida se, ali ravnomerno. Ipak, neophodno ga je popraviti s vremena na vreme.

Alverde Lip Cream

Alverde tečnim ružem sam prezadovoljna. Ova zagasito ružičasta nijansa je baš ona koju obožavam. Ima sjajni finiš, ali je prilično dugotrajan. Iznenađujuće je dobar, s obzirom na to da kozmetika koja je apsolutno prirodna nekada ima slabiju pigmentaciju ili postojanost. Ovaj ruž je vrlo kremast, ostavlja jako dobru pigmentaciju i ravnomerno se skida. Ja ovakve boje zaista jako volim, a ovaj koji sam dobila je broj 40. Volim koncept Alverde kozmetike i zaista dajem ogromnu podršku takvim brendovima.

20171210_173751_Fotor

Da li ste vi probale neke od ovih proizvoda? Kako se vama dopadaju?

2 thoughts on “Trend it up i Alverde – Da li vredi?

  1. Alverde jesam,TIU nisam nazalost,ali vidim da imaju zanimljivih stvarcica.BB krema od Alverdea mi je super,ima bolju pokrivnu moć od većine ostalih BB krema i pritom ogroman plus za to što je u pitanju prirodna kozmetika.Takođe njihov piling za usne u maloj roze tubi,prelepo miriše i usne posle njega budu baš nežne i mekane.

    Liked by 1 person

Leave a comment