Olival prirodna kozmetika – Da li vredi?

Još jedan od brendova koji je srdačno podržao Naissus Blogger Fair jeste Olival. Moje posebno zadovoljstvo bilo je to što je njihova kozmetika prirodna i što im je zaštitni znak smilje, veoma zdrava i lepa biljka. Vodeći se time, poslali su nam po dva suva ulja smilja, micelarnu vodu sa smiljem i kremu za lice sa smiljem.

Čarobno suvo ulje/ Čarobno zlatno ulje

O Olivalovim Čarobnim uljima sam dosta slušala. I zaista, sada sam se uverila da vrede i da su svi pozitivni komentari tačni. Oba dolaze u staklenim bočicama od po 50ml i istiskuju se na pumpicu. Ulje je divno, lepo se razmazuje i utrljava u kožu, ne ostavlja tragove na garderobi, a koža je divna i mekana. Najlepše od svega je što miris zaista ne vetri brzo i dugo, dugo mirišete na smilje. Taj miris je malo specifičan i ne dopada se svakome, ali ja ga volim i ne smeta mi. Sa razlogom ova dva ulja u svom nazivu imaju epitet čarobno. Čarobno zlatno ulje sadrži u sebi zlatne šljokice koje koži daju tako divan, suptilan sjaj. Odlične su za leto, ali za ovo vreme oko novogodišnjih praznika kada je dozvoljeno da imate šljokice svuda oko sebe i na sebi u velikim količinama. Čarobnu mešavinu, pored smilja, čini još pet ulja – lešnika, badema, jojobe, ruže i makadamije.

DSCN5052_Fotor.jpg

Micelarna voda sa uljem smilja

Sasvim slobodno i sigurno mogu napisati da sam pronašla micelarnu vodu mog života. Naime, moja večernja rutina čišćenja lica obavezno uključuje korišćenje micelarne vode. Međutim, otkad sam probala ovu, nijedna mi nije dovoljno dobra. Olival micelarna voda ima zaista specifičan miris, na spomenuto smilje, i znam da nekim ljudima taj miris smeta, međutim ja zaista uživam u njemu. Ova micelarna tako lepo čisti lice, a ulje smilja neguje i hrani kožu. Ono što mi se jako dopada jeste da dolazi u ambalaži od 500ml i vrlo se sporo troši, što nije bio slučaj sa drugim micelarnim vodama koje sam koristila. Ono što je jako važno, ovo je jedina micelarna voda od koje me ne peku oči.

DSCN5055_Fotor

 

 

Ekstra hidratantna krema sa uljem smilja

Dobro, mislim da smo zaključili da je moje oduševljenje uljem smilja u svakom mogućem obliku veliko. I zaista je tako. Paket koji smo moje koleginice i ja dobile od Olivala sadrži još i Ekstra hidratantnu kremu sa uljem smilja i ja je koristim ne samo za lice, već za sve. Koristim je i za ruke i mackam je svuda gde osetim da mi je koža suva. Stoji mi na stočiću gde se šminkam i često je nanesem pre šminkanja. Lepo hidrira i koža mi je meka. Postala je stalni član moje jutarnje rutine nege lica.

Apsolutno vam preporučujem Olival kozmetiku. Osim toga što mi se dopada njihov koncept, odlična je i radi sve ono što proizvođač navodi.

Da li vi koristite Olival kozmetiku? Koji proizvod ovog brenda vam je omiljen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s