Labellino – kokos, vanila ili bornovnica?

Pisala sam vam o limitiranoj kolekciji originalnog Labello balzama za usne i novitetima Labellino pre par meseci. Labello je jedan od brendova kom sam zaista zauvek verna. Rado koristim i druge proizvode za negu usana, ali se uvek bezuslovno vraćam Labellu.

_DSC0992_Fotor

Još kada sam dobila one prethodne Labellino proizvode, najavljeno mi je da će uskoro stići neki novi. Dobila sam fotografiju i jedva dočekala da ih imam u rukama. Znamo koliko odlepim na sve što ima veze sa vanilom ili kokosom, zato pogledajte fotografije i pročitajte moje utiske o novim, preslatkim Labellino balzamima za usne.

Vanilla Cakepop

Moram priznati da je ljuta borba između ovog i sledećeg i da zaista ne mogu konkretno da kažem koji mi je omiljeniji. Ono što je sigurno, jedan mi stoji na noćnom stočiću, drugi u tašni i onda ih ravnopravno koristim. Labellino Vanilla Cakepop je predivan, miriše na vanilu, kolače i šećer i podseća me na moj omiljeni Zorannah parfem. Zato mi on stoji u tašni i uvek je sa mnom.

_DSC0998_Fotor

Coconut Water & Aloe Vera

Kokos volim u svakom mogućem obliku – od svežeg u orahu, preko kokosovog brašna, ulja, u kolačima, do onog u kozmetici. S obzirom na to da je Labellino Coconut Water & Aloe Vera jedna divna kombinacija, sa dosta negujućih elemenata, on mi stoji na noćnom stočiću i neguje mi usne preko noći. Kako svakodnevno nosim mat tečne ruževe, ovakva nega mi uveče baš dobro dođe. Miris je predivan i nije veštački, već zaista miriše na svež kokos.

_DSC1096_Fotor

Blueberry & Cherry Blossom

Ovo je jedini koji nisam probala na usnama zato što ću ga pokloniti sestri. Otvorila sam ga, pomirisala i zaista je miris divan, voćkast. Kada je ovako hladno, zimsko vreme ne volim baš te voćkaste mirise, pa će ovaj zbog toga i biti poklon. Formula je svakako ista i verujem da i Labellino Blueberry & Cherry Blossom dobro neguje usne sada kada im je nega najpotrebnija. Pakovanje mu je divno, s obzirom na to da je poklopac pastelno ljubičast.

_DSC1105_Fotor.jpg

Koji Labellino je najviše privukao vašu pažnju? Koji biste prvo kupile?

_DSC1022_Fotor

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s