BEAUTY REPORT – moji favoriti dekorativne kozmetike i gde ih pronaći po pristojnim cenama?

Skoro svaki grad u Srbiji ima makar po jednu od dobro poznatih drogerija, a veći gradovi ih imaju i više. Nekako smo baš zbog toga zaboravili da postoje i lokalne parfimerije u kojima većinu proizvoda iz oblasti dekorativne kozmetike možemo nabaviti po vrlo povoljnim cenama. Zato vas Katarina Mitić, urednica bloga Dare2Wear, ponovo vodimo u jednu šminkoholičarsku avanturu.

jovana2-2591jovana-2595

U centru Niša je pre tri meseca otvorena svojevrsna radnja u kojoj se isključivo prodaje šminka. Nalazi se na adresi Nikole Pašića, broj 22. Make-up Boutique je zamisao jedne mlade devojke koja voli šminku. Mislim da je to jako važno u toj vrsti posla – devojke koje rade tamo su jako dobro informisane, spremne da u svakom momentu pomognu kupcu svojim savetima i odlično poznaju posao kojim se bave.

NOTE19-2389

Do sada se zaista nisam nikada srela sa Note brendom šminke. Kada sam ušla u Make-up Boutique prvo što sam primetila je bio štand sa ovim brendom. Imaju zaista mnogo zanimljivih proizvoda, a kako ništa do sada nisam isprobala, dobila sam bronzer i tečni mat karmin i jedva čekam da vam pišem utiske o njima, kada ću vam napisati i nešto više o čitavom brendu. U pitanju je nemački brend koji se proizvodi u Turskoj. Ima širok spektar proizvoda, te se sa ovim brendom mogu našminkati i lice i oči i usne.

NOTE20-2387

NOTE10-2362

NOTE17-2380

NOTE02-2345

NOTE12-2370

note-2479

Stalno dobijam poruke sa pitanjem gde se mogu pronaći noviteti Golden Rose šminke, posebno njihova nova Metals kolekcija. To zaista nigde nisam videla, osim u ovoj radnji. Imaju sve proizvode iz nove kolekcije, ali i sve proizvode od Golden Rose brenda inače, pa tako i dosta traženu seriju Longstay Matte tečnih ruževa za usne.

GR 01-2469

GR 06-2493

GR 05-2489GR 02-2466

GR 07-2530

GR 08-2533

Zašto kroz čitav tekst potenciram povoljnu šminku? Skoro sam odlučila da isprobam Rimmel Stay Matte tečni puder i kupila sam ga u drogeriji. Kako u tom trenutku nije bio na sniženju, platila sam ga po punoj ceni, odnosno nekih 800-900rsd. Ovaj puder, koji je odličan za posebne prilike kada nam je potreban dugotrajan i besprekoran ten, u Make-up Boutique košta 640rsd. Dakle, ne morate da jurite sniženja.

GR 07-2502

Još jedna stvar koju sam tamo pronašla, a retko se mogu pronaći sve boje ovih ruževa, jesu Maybelline Matte Ink tečni karmini. To je zaista jedna odlična formula i već par meseci mi je omiljen njihov broj 15. Vrlo često ga nanosim kao dnevnu varijantu, posebno kada znam da mi treba da celog dana ne razmišljam o popravljanju ruža.

maybelline-2572maybelline

Pored navedenih brendova, tu je i veliki Max Factor štand, sa svim novitetima i standardnim odličnim proizvodima, zatim Flormar, Malena, Brooklyn, Impala, L’oreal, Bourjois i Revlon.

max factor 04-2402max factor 10-2427max factor 09-2414max factor 08-2415

bourjois2-2514ja-2583GR 09-2511loreal-2568

Ja sam sigurna da su sve šminkoholičarke i svi šminkoholičari uživali u fotografijama za koje je i ovaj put bila zadužena Katarina Mitić, a njen tekst o ovoj radnji i utiske možete pročitati OVDE.

Navela bih još i to da OBAVEZNO odete na Instagram stranicu Make-up Boutique i dobro pregledate šta se sve nalazi u njihovoj ponudi. Sve te proizvode možete naručiti i onlajn, pa sam sigurna da bi vam se takva kupovina svakako isplatila. Katarina i ja smo vam pokazale kako radnja izgleda, a ako niste iz Niša, šminku možete nabaviti po povoljnim cenama i preko Interneta.

Da li vam se dopada ovaj izveštaj o lepoti?

Koji proizvod vam se najviše dopada od ovih?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s