Golden Rose Metals – Da li vredi?

Golden Rose je jedan od onih brendova gde kvalitet proizvoda vrlo često prelazi cenovni rang u kom se nalazi. Vrlo pristupačna šminka, neverovatnog kvaliteta sa širokim spektrom proizvoda. Ubeđena sam da svako može pronaći ono što će mu odgovarati i da će se svako makar u jedan njihov proizvod smrtno zaljubiti.

Dva meseca sam isprobavala novu Golden Rose Metals kolekciju i ovaj put su zaista prvi utisak i recenzija apsolutno identični. Jako mi se dopalo sve to novo što GR ima da ponudi, pa ću vam danas predstaviti moje favorite iz ove kolekcije.

Metals Sculpting Palette

GR 06-2493

Moj omiljeni proizvod iz ove kolekcije je definitivno paleta za konturisanje. Ona je jedno tako divno, kompaktno savršenstvo. U sebi sadrži boju za konturu, hajlajter i rumenilo. Nije prejako pigmentovana, a ja to volim kod ovakvih proizvoda. Dakle, boja za konturu suptilno ostavlja trag i lepo se blenda za dnevnu varijantu, dok se može i nadograditi za večernju šminku. Rumenilo je najdivnije koje sam ikada probala, a zaista sam skeptična prema takvim proizvodima iz paleta. Prosto se uvek pokazivalo da su pojedinačni proizvodi bolji od onih iz paleta, što ovde nije slučaj. Kada sam prvi put nanela hajlajter iz ove palete pomislila sam da je previše blag za moj ukus, a onda sam otkrila da se on može naneti u intezitetu koji god poželite. Kada kao podlogu za hajlajter nanesem jedan proizvod iz iste Metals kolekcije, onda sve to parira mnogo skupljim proizvodima. Jedino što bih možda promenila u vezi sa ovom paleticom jeste spektar boja. Naime, ona postoji samo ovakva kakvu ja imam, a ne bi bilo loše da postoje makar još dve sa tamnijim nijansama.

Liquid Glow Illuminator Tinted Prime & Highlight

_DSC0967_Fotor.jpg

Ono čime sam još bila oduševljena je spomenuti proizvod koji nanosim kao podlogu za hajlajt. Radi se o tečnom hajlajtu koji je zaista predivan. On je zaista kasno stigao u drogerije, zapravo nisam ni sigurna da ga sada već svuda ima, pa sam iz moje bočice presula drugarici određenu količinu jer joj se jako dopao, a nije mogla da pronađe da kupi. Može biti jako dobar i za celo lice. Ja ga ne koristim tako jer imam zaista problematičnu T zonu i sve što sija ide samo na mesto gde se nanosi hajlajt. Pokazalo mi se najzgodnije da ga utapkam prstima na vrhove jagodica i onda ga setujem nekim hajlajtom u prahu. Zaista je predivan.

Prime & Prep Lipstick Base

_DSC0979_Fotor.jpg

Kada nekoliko dana za redom nosim tečne mat karmine, usta krenu baš da se isušuju. Koristim balzame za usne, a vrlo često ih nanosim i pre samog karmina, kao bazu. Međutim, drugi balzami umeju da utiču na formulu karmina, pa ne mogu da idu ispod svakog. Golden Rose je napravio podlogu za usne u obliku balzama i ja sam vrlo zadovoljna njome. Najpre sam zadovoljna mirisom, a onda i hidratacijom i hranljivošću koje pruža mojim usnama kada se nađe ispod tečnog mat ruža.

Metals Matte Metallic Lip Crayon

GR 05-2489

DSCN5038_Fotor.jpg

Odavno volim GR mat ruževe u olovci i imam ih u nekoliko boja. Zato sam se oduševila kada su iste napravili i za svoju Metals kolekciju. Istina, malo je zbunjujuće mat karmin, a metalik boja, ali poenta je da je formula ista kao kod onih koji su potpuno mat, a boja koja ostaje na usnama je metalik i dugotrajan je. Dovoljno kremast, a opet vrlo postojan ruž.

Šta se vama najviše dopalo od ovih proizvoda?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s