Note Cosmetics – bronzer mog života i mat ruž sa uljem makadamije

Prilikom posete Makeup Boutique u Nišu, o kojoj sam vam pisala pre nekih mesec i po dana, dobila sam paketić koji je sadržao dva proizvoda Note šminke. To je bio prvi put da se srećem sa ovim brendom, pa sam se bacila na isprobavanje u nadi da su proizvodi zaista kvalitetni onoliko koliko dobro izgledaju štand ove šminke i same ambalaže.

_DSC1209_Fotor

Kada pomislimo na tečni mat ruž uvek imamo utisak da je u pitanju nešto što će isušiti usne onog trenutka kada se osuši. Note Cosmetics mat ruž proizvođač naziva Mattemoist Lipgloss. Ono što meni odmah bode oči jeste ovo “gloss” u nazivu, kada je u pitanju zaista mat karmin. S druge strane, pomišljam da to stoji u nazivu baš zato što ovo nije mat ruž klasične strukture koja isušuje usne, već je dosta kremast i ponaša se poput dugotrajnog sjaja za usne. U svakom slučaju, ja bih to svakako izbacila iz naziva. Ovaj mat ruž sadrži u sebi ulje makadamije koje neguje usne. Morate priznati da je jako teško zamisliti dugotrajni mat ruž kremaste teksture koji u sebi sadrži negujuće ulje. Ja sam zaista živela u uverenju da kremasta teksture ne može biti dugotrajna. Ipak, Note Cosmetics je napravio idealan tečni mat ruž za svaki dan. Naime, lagan je na usnama, ne isušuje ih, već ih neguje, a opet daje onaj mat izgled koji svi volimo. Ravnomerno se skida, ali se meni zaista nikada nije skinuo u potpunosti. Ukoliko je potrebno, popravim ga nakon par sati, ali se i to retko dešava. Meni ovakav proizvod zaista odgovara za svakodnevnu šminku, a boja koju imam je 403 Sugar Kiss.

_DSC1230_Fotor_DSC1238_Fotor

 

Zvezda današnjeg teksta je definitivno Note Cosmetics bronzer koji mi je odmah postao omiljen. To su, zapravo, Terracota puderi, koje ja obožavam. Oni su pečeni i meni su zaista divni. S obzirom na moj svetliji ten, odabrala sam broj 04 Mocha Taste. Na mom licu ova boja uopšte nema narandžastog u sebi, već je baš idealno bronzana za moj ten. Ono što mi se najviše dopada je to što ga mogu ublendati tako dobro, a može se i nadograđivati i biti jači za neku večernju šminku. Sadrži sitne, diskretne zlatne šljokice i baš lepo utopli lice. Ima 10 grama i dolazi u divnoj kutijici koja ima ogledalce u poklopcu. Svakodnevno ga koristim već mesec i po dana i još uvek nisam ni zagrebala po površini – deluje kao da će zaista trajati večno.

_DSC1215_Fotor_DSC1214_Fotor

Note šminka je turski brend, a kako sam već vrlo zadovoljna Golden Rose šminkom, nije bilo mnogo sumnje da će mi se i Note dopasti. Ipak, mislim da je Note za nijansu bolji brend, što objašnjava cenovni rang, koji je malo viši, ali opet u granicama drogerije. Ono što sam isprobala je zaista divno i preporučujem oba proizvoda. Nema ga u mnogo radnji, pa se može pronaći u Makeup Boutuque u Nišu, ali se može i onlajn naručiti preko Instagram stranice ove radnje.

Da li ste isprobali nešto od ovog brenda? Da li biste voleli da se još malo upoznate sa njegovim širokim opusom? Ako je tako, javljajte da nabavim neke nove proizvode, pa da vam pišem i o njima.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s