Moji Ingrid favoriti

Nedavno mi je od domaće onlajn prodavnice Kozmetika & Parfemi stigao paketić sa Ingrid proizvodima koje sam sama birala. Imala sam i ranije proizvode ovog brenda i zaista su se neki proizvodi izdvojili kao apsolutni favoriti. Da bih što iskrenije pisala o proizvodima koje volim, pustila sam da prođe određeni vremenski proizvod i da se ti komadi šminke sami infiltriraju u moju svakodnevnu rutinu šminkanja.

1.Ingrid Dr. Make-up tečni puder

Pri odabiru tečnog pudera najviše vodim računa o tome da boja odgovara mom tenu, koji je jako svetao i često u liniji ne postoji idealna nijansa za mene, i vrlo je važno da ima matirajući efekat. Ingrid Dr. Make-up tečni puder na prvom mestu obećava laganu teksturu, prilagođavanje koži lica i matirajući efekat. U sebi sadrži lifting serum i hijaluronsku kiselinu. Od kada sam dobila ovaj puder, za dnevnu šminku ja isključivo njega koristim. Vrlo je lagan, ima jako dobru pokrivnu moć, nije potpuna, ali koža lica zaista diše u toku dana. Ovo je jedini puder drogerijskog ranga koji izdrži jako dugo moju problematičnu T zonu i pukne i prosija tek nakon mnogo sati. Uzela sam boju 101 Porcelain. Vrlo sam zadovoljna i definitivno preporučujem ovaj puder  svim devojkama koje žele prirodan izgled preko dana.

_DSC1327_Fotor_DSC1334_Fotor

2.Ingrid Proffesional Translucent puder u prahu

Prvi put sam se u životu susrela sa puderom u prahu. Pre toga sam za matiranje koristila kameni puder. Ingrid puder u prahu obećava fiksiranje i matiranje šminke i apsolutno taj posao radi. Nema odsjaj od blica pri fotografisanju i primetno duže drži šminku na mestu, a i sprečava pucanje tečnog pudera. Odličan je i za bejking metodu šminkanja. Ima jako lep i prijatan miris. Ovo je zaista jedan od onih proizvoda koji radi sve ono što obećava i ispunjava sva očekivanja. Za drogerijski rang, ovo je pun pogodak.

_DSC1308_Fotor_DSC1313_Fotor

3.Ingrid tečni mat karmin

Pre nego što sam pronašla odgovarajuću nijansu, pogledala sam video Sofije Grijak u kom je ona pokazala svaku boju kako izgleda na usnama. Već tada mi je bilo jasno da je idealna nijansa za mene 106. Prema Sofijinom uputstvu, nanosim boju u dva sloja i zaista bude neka divna “mauve” nijansa. Jako je lepa za dnevnu šminku, ali odlično ide i uz naglašeno našminkane oči. Ruž je vrlo dugotrajan na usnama. Ja bih volela samo da isprobam još i neke “nude” ili jarke boje. Čini mi se da se čitava paleta fokusira na rozikaste tonove.

_DSC1411_Fotor

4.Ingrid HD beauty hajlajter

Osim što izgleda luksuzno, ovaj hajlajter je zaista predivan. Odlično naglašava sve ono što treba naglasiti, ima divan sjaj i vrlo često ga koristim. Daje trodimenzionalnost licu i lepo se ponaša u blendanju sa ostalim proizvodima. U obliku ruže je, ima 25 grama i bukvalno je nepotrošiv. Mislim da je ovo odlično ulaganje u proizvod koji se može koristiti jako dugo, a pritom je cena zaista simbolična za tu količinu i taj kvalitet proizvoda.

_DSC1340_Fotor_DSC1344_Fotor

Da, sve su ovo PR proizvodi, ali to ne menja moj utisak o njima. Najiskrenije preporučujem Ingrid šminku, brend je i više nego odličan. Svi navedeni proizvodi se zaista nalaze u mojoj svakodnevnoj rutini i vrlo rado ih koristim. Sve proizvode možete pronaći na sajtu Kozmetika i parfemi, a ja vam zaista predlažem da dobro pročešljate sajt, može se tu pronaći još dosta odličnih proizvoda.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s